Aktiviteter

 

 

Juniorer

JUNIOR-KAJAK

Menupunktet er IKKE overført til det nye system - skal teksten gemmes?

 

Vi har p.t. ingen juniormedlemmer. Dem vi havde er taget på efterskole

Er du mellem 8 og 17 år får du nu mulighed for at prøve om kajak er noget for dig. Vi startede en junior-afdeling op i 2011. Vi deler gruppen i 14-17 årige som starter sæsonen i roskolen, og herefter støder til PaddlePower-konceptet, hvor de 8-13 årige starter sæsonen. Det er et fantastisk koncept "PaddlePower", som er baseret på anerkendende pædagogik og læring via leg.

Tjek lige denne seje junior - Andreas Skov, som ruller derudaf :)

https://www.youtube.com/watch?v=KrAu4zqoClU

Vil du prøve?

Hvis I har børn, eller kender nogle, som gerne vil prøve, så er det muligt at være med et par gange, før man skal beslutte sig om medlemskab.
Et juniormedlemskab koster 400,- for et helt kalenderår (+250 i indskud det første år).


Børn kan starte med at ro kajak som 8-årig - så er motorik tilpas udviklet. Og barnet skal kunne svømme 600 m.

Vi sætter sikkerheden højt, og forbeholder os derfor retten til at udsætte opstart, hvis vi vurderer, at det af sikkerhedsmæssige årsager er bedst. 

Sommertur

Vi har også en sommertur for ungdommen - se under kalender, og så er der ydermere et hav af udfordringer i PaddleBattleCup-stævner, "armbånd", diplomer, besøg hos og af venskabsklub på Orø, i Rørvig, Korsør, Kalundborg m.fl samt oplevelser, som de unge kan deltage i efter tid, lyst og evne. Spørgsmål sendes til Morten, mailadresse / telefonnummer finder du på siden KONTAKT/INSTRUKTØRER & UDVALG nederst på siden.

Vi har en sommertur hvert år, med et par overnatninger i lokalområdet -  se margin til højre for datoer og sted.
 
Vi deltager i kajak-stævner for begyndere og lidt øvede - kontakt din træner for mere info.
 
Har du lyst til at prøve, om det er noget for dig, så kom ned på kajakøen sidste onsdag i måneden 16.30, så finder vi ud af noget.
 

Praktisk ro-udstyr/tøj:

Våddragt er optimalt og kan købes på dba.dk eller i halrald nyborg, netto, aldi fra tid til anden for 2-300 kroner. Ellers kontakt Folmer på havkajakken.com.
 
Ellers er det at foretrække at du har uld (IKKE BOMULD), neoprensko eller uldsokker.
IKKE sko, støvler eller tøj der bliver tungt, hvis (når :) du ryger en tur i baljen.
 
Hvis du vil meldes ind, skal du klikke på linket på forsiden og - og her oprette en profil, så tilmelde dig det hold, der hedder "junior", ved at klikke på prisen. Det koster 250 i indskud det første år, og 400 i kontingent for et helt år. Der gives ikke rabat for indmelding i løbet af sæsonen.
 
Har du spørgsmål er du velkommen til at kigge ned på kajakøen (over dæmningen overfor Gundestrup-grillen ved Grevinge Kanalvej).
 
Hej så længe :)

SÆSON 2017-18

VIGTIGE DATOER OG INFO

INDMELDELSE og BETALING af kontingent

Til juniorer, der ønsker at melde sig ind i klubben - kontakt Kirsten 61504450. 

Du er også velkommen til at prøve nogle gange, før du beslutter dig. 

Når du så har besluttet dig - så klik ind på linket indmeldelse (på siden INDMELDELSE OG PRISER)
 
Hvis du får brug for at opgive dit licensnummer, er det fødselsdatoen efterfuldt af 2 første bogstaver i fornavn + 2 første bogstaver i efternavn (fx 250363NISC)
 

Tur til andre rofarvande

VI TAGER PÅ SOMMER-TRÆF forskellige steder i landet. Alle mellem 11 og 17 kan deltage, hvis din træner siger ok for dit niveau. Du kan se programmet på Dansk Kano og Kajak Forbunds hjemmeside. Det bliver så sejt - og foruden nogle spændende workshops, skal vi også ro ud til Storebæltsbroen :)
Vi får også mulighed for at prøve SUP-boards og nye rulle-teknikker. Det bliver så godt!
Tilmelding sker til dine trænere. 
Deltagergebyr er kr. 400,- alt inkl. (Transport, mad, drikke, undervisning med spændende instruktører). (P.S: vi forsøger at finde fondstilskud mv, så deltagergebyret bliver mindre - mere herom, hvis det lykkes :)
 
Vi skal også besøge vores VENSKABSKLUBBER i år - dato får du af trænerne og på mail, når den er fastlagt. 

Og så fylder vi flere gange i løbet af sæsonen vores kajak-trailer med udstyr og drager ud til ANDRE ROFARVANDE I LOKALOMRÅDET - fx Ordrup i Sejerøbugten, Munkholmbroen eller et andet fedt ro-farvand. Disse onsdage, der sender vi en sms-besked ud til alle forældre dagen før, med info om hvor vi mødes, og hvad der evt skal medbringes. Tilmelding er nødvendigt, så vi er sikre på at have udstyr til alle.


Paddle Power, Armbånd og diplomer - og Polokajak

Vi træner efter Paddle Power og kombinerer det med ture, lege og hygge. Hver gang I kan en øvelse, får I et diplom - og et armbånd, når I har hele niveauet.TIDER om onsdagen.
Flere forældre har spurgt, hvornår børnene skal være der og hvornår de er færdige.
Grundlæggende skal de være omklædt og have valgt en kajak m/udstyr i samarbejde med trænerne kl 16.30, så vi kan komme på vandet og få mest muligt ud af tiden til 18.30.
HEREFTER er det hvert barns ansvar at vaske sin kajak og sætte alt udstyr på plads. Alle hjælper alle, så vi kan mødes og uddele diplomer, armbånd mv og sige tak for i dag, før nogen er smuttet hjem :)

Sommertur
Vi arrangerer hver år 1-2 sommerture for juniorerne. Det kan være fx Naturskolen ved Anneberg (shelters), Kongsøre-Lejren eller Bogstad-lejren (i telt) eller et andet dejligt sted, hvor rovandet er godt ift vind og vejr. Vi beslutter derfor "i sidste øjeblik", så vi ved hvad vind og vejr forventes at blive ift, hvor det foregår, men sender datoer ud i god tid.
Deltagergebyr er som regel ca 50-100 kr.
Klubmesterskab
I forbindelse med sommerturen har vi nogle år afholdt et klubmesterskab (med udfordringer, der passer til alle der har lyst). Der vil både være juniorrækker, seniorrækker, sjove påfund og masser af kajakudfordringer for lidt og mere øvede. Der kommer flere informationer ud senere.
Deltagergebyr 30,-, hvis du ikke deltager i sommerturen, men gerne vil være med til klubmesterskabet.


PaddleBattleCup - Stævner

Vi tager til stævner igen i år, hvis der er interesse blandt juniorerne - der er som regel 3, hvor det er tur/kap (hav), med stafet (200 m), to'er kajak (400 m) og individuel 2 km i egen kajak. Et af dem bliver evt. et alternativ-stævne, hvor det er lidt anderledes med forhindringsbaner og andet sjovt.

 

Vil du være med, så meld dig til hos trænerne.
Tilmelding senest to onsdage før stævnet.

 

Vi kører fra klubbens side i 1-2 biler og kan få brug for lidt forældre assistance, så sig til, hvis du har mulighed for det. 
Pris for at deltage 30,- pr stævne.

 

Medbring frokost, drikkedunk (eller penge til samme) + dit eget kajakudstyr (våddragt etc).

 

Datoerne får du af trænerne.
FK Odsherred Kajak Klub  | ki.ha@post.cybercity.dk